:-)

This is just a little diary of mine :) Welcome.

Daisypath Graduation tickers

Saturday, 7 March 2009

kena marah

Harini aku bangun pukul 7. Alarm aku memekak pn aku wat taktau je.
Pastu kak nurul kejut, dia ckp 'tido mati ke'
then aku bangun, masuk bilik air, gosok gigi (lupa nk bwk berus gigi, so aku guna jari je haha)
pastu, aku kejut raihan yg masih ngorok atas katil. dia tak bangun2 jugak..
pastu aku biar je dia, aku g breakfast kat dapur..kak nurul dah siap breakfast.
kak nurul tanya nak mkn apa? roti ke cereal? tanpa segan silu aku ckp..nak dua2. haha
lepastu kami tinggal je raihan yg masih terbongkang atas katil..kami keluar gi carboot polmadie
jalan kaki je, tunggu bas lambat sgt (lgpun exercise pagi2 kn baik utk kesihatan)
kak nurul tanya penah tak bangun seawal ni time weekend..aku menipu sket, aku ckp 'ntah' (padahal tak penah pun haha)
harini kami 2 kali kena marah dgn org..1st, masa nak lintas jalan, kami picit button kt traffic light tu time kereta tak banyak, pastu driver yg kena berhenti tu jerit kat tingkap kereta dia 'woii, why'd yous push the button when the light is red! f**king idiots!'
tapi kami buat bodo je..tak pedulikan dia..
2nd plak, time tgh shopping kat carboot, kami gi 1 gerai ni,kak nurul tgk 1 cardigan, dia tnye seller tu brapa harga, org tu ckp '3pounds, it's brand new, the original price was 25pounds' then kak nurul tawar mintak 1.50, pastu org tu marah, dia ckp 'i told you the original price was 25, n you're asking for 1.50?? sakeeee' sambil menjeling n menggeleng2 kan kepala, kawan dia kt sebelah pun menyebok geleng2 jugak. ahh makcik tu kerek, kalau tak kasi tawar pun, takyah la nk marah2..pastu aku plak time tu tgh tgk barang2 dia yg lain, aku nampak 1 kasut warna hitam, aku ambik and try pakai (sebenarnya ni kali ke 2 aku visit gerai dia, masa mula2 pun aku try gak..tp kali ni nk try kali ke-2 sbb ingtkan nk beli) then kawan makcik yg menyebok tu ckp kt aku 'hey you should ask for a permission to try on that shoes, you put tht shoes on the ground and you'll ruin it and it'll get dirty. mind your manners, lady..you should ask for a permission before you try it' Warrgghhh bengang betol dgn makcik penyebok tu!! aku melawan balik, aku ckp, 'well, okay i'm sorry, but i've tried that on before, and that lady didnt say anything, and now suddenly you're here telling me about permissions. why are u being so *&%#@!!'
then aku dgn kak nurul blah...tak jd nak beli barang makcik2 tu. sengal.

3 comments:

Anonymous said...

haha..
u pon tidow mati gak ke ?
apa la..
ckp je org..

dh la xgosok gg..
pastu,g mkn..
pengotor2..
:P

cian u kene marah..
kalu kt malaysia,
xde pon org nk marah u..
:-"

tp kn,3pound tue,kira murah la..
kalu i,i beli je..
tp,i xminat cardigan sgt..
hehe

apa u tulis nie
' why are u being so *&%#@!! '
yg last tue u ckp apa ?
u ckp nada u mara ke,
or
biasa2 je kt mak cik tue ?

xpe la,
dia ingat u budak2 kot..
sbb tue mulut dia cm longkang skit..
xpe2,
nanti u pegi dgn i..
br mcm ayah kuar dgn anak..
hehe

Kina said...

haha nape plak mcm ayah kuar dgn anak
mcm i kuar dgn bodyguard i la..
mana aci i jd anak u
:P

i x ckp dgn nada marah pun
i ckp biasa je..
i x ske la macik 2 org tu
kerek
[-(

£3 tu klu beli kat carboot, xde la murah
cam..mahal skit la
tp kak nurul pn tawar smpi 1.50
ptutnya dia boleh mntak £2, ke £2.50
1.50 tu murah sgt kalu cardigan baru
hmm..kalu u dtg sini..i kena teman u shopping carboot, biar i ajar brg tu mahal ke murah
hehe

klu kt malaysia xde org nk marah?
yeke?
org malaysia baik2 ek
hehe
:P

i gosok gg laaa
guna jari
haha
kira gosok la jugak tu kn..

alaa..yela2 i mengaku
kte dua2 tdo mati
tp u tetap no 1 jugak
i sgt alu2 kan u menang
hehe
:-"

Anonymous said...

hahaha..
asl i menang lak..
xde2..
kte seri..
ske2 je nk kasi i menang..

ala,xingin nk g carboot tue..
cap ayam..
xde kedai branded ag ke nk ajk i pegi..
hahahaha

ckp apa yg ^&%#@!! tue ?
nk gak taw..
:D