:-)

This is just a little diary of mine :) Welcome.

Daisypath Graduation tickers

Tuesday, 17 February 2009

early morning, stressed, and tension

Today i know a few things:

- aku ni lebih malas dari yg aku sangka
- facebook can make someone famous.. and i dont like to be famous
- aku dah start fed-up..bila pikir psl kerja je, dh rasa nk muntah.
- merah+biru oil paint, resultnya tak sama dgn merah+biru acrylic. result merah+biru oil paint kurang memuaskan.
- Jalan Tunku Abdul Rahman time musim2 raya ada banyak jual tudung. (balik malaysia nnt aku nk pegi!)
- pakcik Taruddin, bapak Siti Nurhaliza dah meninggal sbb sakit jantung
- Loga, penyanyi Alleycats pun dah meninggal tahun 2007 dulu.
- sorg lg penyanyi Alleycats (lupa nama dia apa) dh dpt Datuk. i'm happy for him.
- aku masih simpan lg offer letter anniesland college..aku ingtkn aku dh terbuang.. sebaik..

2 comments:

Anonymous said...

kina,jalan tuanku abdul rahman la..
bkn jalan tunku abdul rahman..
pastu,nama sorg ag mmber alleycats tue david arumugam

Kina said...

ooooo yeke
ha'ah2
david arumugam
lupa lak
;))